Reference
 
Podjetje

V našem podjetju se primarno ukvarjamo z otroškimi igrali in opremljanjem otroških igrišč. Ker imajo naše stranke potrebo tudi po drugih izdelkih se je naša dejavnost razširila tudi na prodajo otroških igrač, športne opreme, rekvizitov in blazin, didaktičnih igrač ter opremo za šole in vrtce.
 
Večina naših kupcev pozdravlja tako široko paleto ponudbe, saj pri enem dobavitelju najdejo izdelke, ki jih potrebujejo.
 
K vašim potrebam pristopimo individualno in vam poskušamo kar najbolje svetovati pri vaših odločitvah. Obenem vedno stremimo k kar najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno, tako da dobite kar najboljše in največ za vaš denar.
 
Naš odnos s stranko se ne konča pri nakupu. Zavedamo se potrebe po nadaljnih informacijah in vzdrževanju dobavljene opreme. Predvsem na področju otroških zunanjih igral in otroških igrišč je za zagotovitev varnosti in kvalitetne uporabe še posebej potrebno redno vzdrževanje. Ne nazadnje standardi s tega področja od uporabnikov to zahtevajo.
 
Naše podjetje je bilo ustanovljeno v letu 1992. Zaposleni v podjetju smo vam vedno na voljo in vam lahko na podlagi dolgoletnih izkušenj pomagamo in svetujemo.
 

Kontakti

Euromix d.o.o.
Selo 11B
5262 Črniče

Telefon: 05 368 45 30
Faks: 05 368 45 31


Prodaja in svetovanje:

Marko Lipovž
040 605 400

info@euromix.si

Naša spletna stran, za boljše delovanje uporablja piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information